.
Danira Boukhriss Terkessidis
dinsdag 15 november 2022

Danira Boukhriss: “Dat doet de oorkonde oneer aan”

Ze denkt na over een plaats om hem te hangen

Wat een spannende finale kregen we te zien bij ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’. Zou het de man met de meeste deelnames dit seizoen worden, Bart Cannaerts, of toch Danira Boukhriss die Bart op de hielen zat.

Ondertussen kennen we het antwoord en weten we dat Danira Boukhriss Terkessidis zich voor een heel lange tijd de allerslimste mens ter wereld mag noemen.

Op voorhand werd bij de kandidaten al nagedacht over waar ze de oorkonde zouden hangen, mochten ze deze winnen. Bij Danira werd dat haar toilet. Al lijkt ze van gedacht te veranderen.

“Het toilet doet de oorkonde misschien wat oneer aan. Anderzijds kom je er wel vaak, en dan heeft het bezoek iets te lezen”, lacht ze in Het Nieuwsblad.

Danira gaat binnenkort verhuizen en dan heeft ze alle tijd om op zoek te gaan naar een geschikt plekje voor de oorkonde. Ondanks haar relatie met Ward Kerremans, gaan ze nog niet samenwonen. “Die verhuisplannen waren er al voor hij in mijn leven kwam. Een huis kopen is ook een proces. Ik ga terug naar Brussel, waar ik zeven jaar heb gewoond.”