.
Tinne Oltmans in Lisa
dinsdag 12 januari 2021

Dan start VTM met de telenovelle Lisa

Het aftellen kan starten.

Lisa, de nieuwe telenovelle anno 2021: een spannend en romantisch verhaal over de creatieve, verlegen Lisa die het wil maken in de marketingwereld

Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Dat ontdekken de kijkers in de gloednieuwe telenovelle Lisa, die op maandag 25 januari om 20.40 met een extra lange aflevering start bij VTM en op VTM GO. Vanaf dinsdag 26 januari neemt Lisa op weekdagen om 18.20 de fakkel over van de heruitzendingen van Sara, dat gemiddeld 584.000 VTM-kijkers in de ban houdt en op zondag 24 januari zijn ontknoping kent met een dubbelaflevering.

Elf jaar na het sprookje over een lelijk eendje, brengt VTM nu een modern, romantisch verhaal over het verlegen meisje Lisa, dat droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan. Het is Lisa zelfs nog niet gelukt om aan het einde van een sollicitatiegesprek te geraken zonder dicht te klappen of weg te lopen. Zal ze haar verlegenheid overwinnen en haar dromen kunnen waarmaken?

De hoofdrollen in Lisa, een productie van De Mensen, worden vertolkt door Tinne Oltmans (speelt Lisa), Oscar Willems (speelt Jonas) en Anouck Luyten (speelt Katja). Ook acteurs als o.a. Issam Dakka (speelt Mikhel), Naomi Janssens (speelt Pilar), Lucas Van den Eynde (speelt Mark), Hilde De Baerdemaeker (speelt Suzanne), Hilde Heijnen (speelt Dorine), Bert Verbeke (speelt Gert) en Elke Van Mello (speelt Renée) zijn te zien in de nieuwe telenovelle.

Maarten Janssen, channel manager VTM: “Het succes van de heruitzendingen van de telenovelle Sara bij VTM de voorbije maanden toont duidelijk aan dat de kijkers van dit genre houden. We zijn daarom enorm blij dat we hen binnenkort kunnen trakteren op de nieuwe telenovelle Lisa, die begint met een extra lange aflevering."

Tinne Oltmans: “Dit is een droom die uitkomt. Toen ik een jaar of 14 was, werd Sara uitgezonden bij VTM en ik was echt een gigantische fan. Ik heb élke aflevering gezien en was helemaal mee met het verhaal en de love story. Ik keek telkens uit naar hoe het verhaal verder zou gaan. Ik hoop dat de kijkers even hard mee gaan leven met het personage Lisa als ik toen met Sara.”

Tinne Oltmans speelt Lisa, die droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja, vertolkt door Anouck Luyten. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, en naar één jongeman in het bijzonder: Jonas - een rol van Oscar Willems -, marketeer en zoon van de zaakvoerders. Lisa wil haar leven een adrenalinestoot geven door een job te bemachtigen in het bedrijf. Daar heeft ze zeker de brains en de creativiteit voor. Maar durft ze ook? Want tot nu toe is ze nog nergens geraakt door haar extreme verlegenheid, en moet ze met lede ogen aanzien hoe Katja geregeld met haar ideeën gaat lopen. Zal Lisa stap voor stap haar bedeesdheid overwinnen, en de wereld - inclusief Jonas - verbazen met haar talent?

Start op maandag 25 januari met extra lange aflevering om 20.40 bij VTM, nadien elke weekdag om 18.20

Bio van Tinne Oltmans

Meer Over:

Lisa Tinne Oltmans