.
James Cooke, Ella Leyers
woensdag 7 december 2022

Dan start seizoen 2 van 'Over De Oceaan'

Het is bijna zover!

'Over De Oceaan' is terug. Voor het tweede seizoen van deze bij zondere realityreeks stappen zes bekende Vlamingen aan boord van een zeiljacht om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te varen. Het nieuwe seizoen zal voor het eerst ook op Streamz te zien zijn. Vanaf 26 december kan je bij de Vlaamse streamingdienst een nieuw avontuur op zee volgen. In januari is het tweede seizoen ook te zien bij Play4 en GoPlay.

Ella Leyers, Annelien Coorevits, Elodie Ouedraogo, Gert Verheyen, James Cooke en Jonas Geirnaert zullen vanuit Gran Canaria, zonder zeilervaring en zonder enige hulp van buitenaf, een tocht van meer dan 5000 kilometer afleggen met als eindbestemming het tropische Santa Lucia in de Caraïbische zee. Onder het toeziend oog van kapitein Piet zullen onze zes zeilers non-stop de oceaan trotseren. Dag of nacht, in storm en in stilte, de wind zal alles beslissen. Maar de tocht is deze keer allesbehalve vrijblijvend. De BV’s nemen deel aan de Atlantic Rally For Cruisers, een zeilwedstrijd die al sinds 1986 wordt georganiseerd. Het is de grootste race van zijn soort en telt elk jaar zo’n 250 deelnemers.

Over De Oceaan toont uit welk hout zes onervaren zeilers moeten gesneden zijn om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te steken, maar geeft ook een inkijk in de persoonlijke odyssee die elk bemanningslid zal ervaren op dit bijzonder avontuur.

Download onze app voor Android of iOS

Bekijk ook deze items over Elodie Ouedraogo: