.
Viktor Verhulst en Holly Mae Brood
dinsdag 18 juli 2023

Dan start het nieuw seizoen van 'Love Island'

Het is bijna zover!

Het nieuwe seizoen van 'Love Island' zal vanaf 21 augustus 2023 dagelijks te zien zijn op Streamz, dat maken Viktor Verhulst en Holly Mae Brood vandaag bekend. In 'Love Island' worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden tijdens hun 'Zomer vol Liefde'. Het spraakmakende programma trekt opnieuw naar een zonnig eiland in de Mediterraanse zee en zet zijn deuren open voor een nieuwe Nederlandse en Vlaamse cast.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren het nieuwe seizoen met twaalf nieuwe, Nederlandse en Vlaamse, singles vanuit een prachtige Spaanse villa. Wie wordt hét liefdeskoppel van 2023 en gaat met die geweldige geldprijs van €25.000,- naar huis? Je ziet het vanaf 21 augustus 2023 exclusief bij Streamz.

Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, en hun kansen op ware liefde te verhogen, moeten twaalf singles koppels vormen met elkaar in dit unieke reality concept. Wat begint als een groep vreemden, groeit dag na dag uit tot een mix van vriendschap en liefde waarbij je als kijker begint mee te leven met de deelnemers: je favoriete koppel, de bombshells die ze in gevaar brengen, die ene deelnemer you love to hate,... Ze moeten echter niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren, maar ook die van de kijkers. Zij hebben namelijk thuis ​het lot van de islanders volledig in handen want via de ‘Love Island’-app kun je stemmen op je favoriete koppel. Elke week wordt er iemand naar huis gestuurd tot er één stel gekroond wordt tot het favoriete koppel van het eiland.

Naast de bekende hosts, zullen fans van het programma ook de aanstekelijke tongval van Jeroen Verdick ('Hoe Zal Ik het Zeggen?') herkennen. Hij loodst de kijker opnieuw door de avonturen op het eiland.

‘Love Island’ is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz en Videoland. Het vierde seizoen is vanaf 21 augustus 2023 dagelijks te zien op Streamz. Op Streamz kan je ook nog steeds alle voorgaande seizoenen van de Vlaams-Nederlandse 'Love Island' zien en de 'Love Island Valentine's Reunion' waar de kandidaten van 'Love Island 2022' opnieuw samenkwamen.