.
De Verhulstjes
zondag 10 juli 2022

Daarom zien we de vriendin van Viktor Verhulst niet opduiken in ‘De Verhulstjes’

Een bewuste keuze

Viktor Verhulst is in oktober al 2 jaar van straat en heerlijk verliefd op Sarah Puttemans. In tegenstelling tot Jef, de vriend van zijn zus Marie Verhulst, hebben we Sarah nog geen enkele keer zien opduiken in ‘De Verhulstjes’. En daar heeft het koppel een goede reden voor.

“Wat wij als koppel doen is privé, dat willen wij niet op straat gooien. Daarom zal je Vik ook niet in mijn vlogs zien verschijnen en mij niet meteen in ‘De Verhulstjes’”, bekent ze in Dag Allemaal.

Wat velen nog niet weten is dat Sarah al een link had met de familie Verhulst, nog voor ze een relatie begon met Viktor. Als klein meisje zong ze al mee in het Studio 100-koor en daar kreeg ze notenleer, dans-, zang- en theaterles.

Sarah was dan ook niet meteen starstruck toen ze haar schoonvader voor het eerst ontmoette. “Voor mij is het heel normaal om met hem aan tafel te zitten of op vakantie te gaan. Viktor is niet mijn grote crush omdat hij ‘de zoon van’ is. Maar ik ben wel heel fier als ik zie wat Gert allemaal bereikt heeft. Hij heeft veel kinderen gelukkig gemaakt, waaronder ikzelf.”

Zelf maakt Sarah heel wat vlogs om haar 147.000 volgers te entertainen. Ze is al 5 jaar professioneel influencer, een job die spontaan is begonnen. “Ik deelde vaak foto’s van mezelf op internaat. Mijn medestudenten lachten me daarmee uit, en ik werd totaal niet serieus genomen. Maar de aanhouder wint. Als ik zie wat ik allemaal bereikt heb, ben ik heel trots.”