.
News Image

Corona bezorgt Jelle Cleymans nieuwe job

Deze zomer geen vakantie voor Jelle Cleymans.


Vanaf vanmiddag 12 uur hoor je acteur Jelle Cleymans twee maanden lang op Radio 2 Antwerpen. Elke middag tussen 12 en 13 uur mag Jelle het programma 'Middagpost' presenteren en daar kijkt hij enorm naar uit. Jelle deed deze vakantiejob jaren geleden al een keer, maar omdat hij de afgelopen jaren telkens een drukke zomeragenda had, moest hij enkele jaren aan de zijlijn toekijken. Tot nu, dankzij de coronamaatregelen heeft hij weer tijd om achter de microfoon plaats te nemen.



Het is dankzij Corona dat ik terug kan komen presenteren bij Radio 2. Normaal gezien had ik een gevulde zomer. Ik ging samen met Jonas Van Geel heel veel optreden, maar dat is natuurlijk allemaal weggevallen. Jullie belden met de vraag of ik zin had om elke middag tussen 12 en 13 uur te komen presenteren en ik dacht meteen 'dat is supergezellig, want dat is ondertussen al jaren geleden', reageerde Jelle Cleymans woensdagochtend bij Radio 2 Antwerpen.

Jaren geleden presenteerde Jelle Cleymans inderdaad al de middagpost van Radio 2 Antwerpen. En vanaf vandaag doet hij dat dus opnieuw, twee maanden lang. Voor Jelle Cleymans een geschenk, zo blijkt. Ik woon hier op 4-5 minuten fietsen, lacht Jelle Cleymans. Hij ziet het volledig zitten om een hele zomer lang radio te maken, al kijkt hij er uiteraard ook naar uit om weer op het podium te staan.

Bio van Jelle Cleymans

Meer Over:

Jelle Cleymans