.
Miguel Wiels
donderdag 3 februari 2022

Collega’s vinden het soms moeilijk samenwerken met Miguel Wiels.

En dat beseft hij zelf ook

Wanneer je Peter Van de Veire zou vragen naar zijn ervaringen over zijn samenwerking met Miguel Wiels, dan zou hij vertellen dat er soms zakelijke meningsverschillen waren. Wanneer je diezelfde vraag stelt aan Alain Vande Putte, met wie Miguel jarenlang heeft samengewerkt bij K3, dan kan hij je vertellen dat hij zich bevrijd voelde na het vertrek van Miguel bij K3. Het lijkt wel alsof Wiels een erg moeilijke man is om mee samen te werken.

“Ik begrijp Alain en hij heeft ook gelijk. Het was tijd dat ik K3 kon loslaten en dat zo andere mensen in het K3-verhaal kunnen stappen, of voor Alain om meer zijn stempel te drukken op de liedjes. Ik kan snappen dat een dominant persoon als ik die ambitie van hem misschien af en toe in de weg stond”, reageert Miguel in Story.

Maar ook op Peter Van de Veire wil Miguel graag reageren. “Het is niet abnormaal dat zakenpartners er soms eens een andere mening op nahouden en een andere richting uit willen gaan. We leerden elkaar kennen in 2006 en we hebben sindsdien enorm veel dingen samen gedaan en een heel fijne vriendschap opgebouwd.”

Download onze app voor iOS of Android