.
News Image

Coco Jr toont zijn liefde voor erotiek

Coco Jr pakt uit op de Eroticabeurs in Antwerpen!


Naast 'Liefde voor muziek' houdt Coco Jr ook van 'Liefde voor Erotiek' en dat gaat hij op 15, 16 en 17 februari bewijzen op de Erotica, Body & Beautybeurs in Antwerp Expo. Als notoir podiumbeest, top-entertainer gaat hij nu ook met onweerstaanbare verleidingstrucks en wisecracks het publiek moeiteloos inpalmen.Navolgend op alle BV's , zoals Jacques Vermeire, Loes van den Heuvel, Peter van Asbroeck, Geena Lisa, Kelly Pfaff, Sergio, Joke van de Velde, Christof Steinlet, Duchi Davoj, Dominiek Roosen, Dimitri van Tomme, Eline De Munck... gaat Coco jr. ook zijn beste beentje voorzetten om de Erotische shows aan te kondigen en het publiek te entertainen op het hoofdpodium.

Er zijn natuurlijk nog veel meer spannende dingen te ontdekken: Erotic acts, go-go dance, Paaldans, Adult-actrices, L&G club, Paintfight , striprace,Bed & Breakfast, BDSM podium, dildo's pimpen ...

After-party op zaterdag vanaf 23u wordt ingezet in de Lady's & Gentlemen's Club door topless DJ Kytana, gevolgd door DJ Sven Lanvin, DJ Jimmy Goldschmitz, DJ Gert, DJ Wout. Meer informatie kan je terugvinden op www.ero-expo.com .


Bio van Coco Jr

Meer Over:

Coco Jr