.
Coco Jr
dinsdag 2 mei 2023

Coco Jr: “Het was zoals een echtscheiding”

Hij had er geen zin meer in

De stekker uit de band moeten trekken waar je jarenlang mee hebt opgetreden en succes hebt gekend. Het is geen makkelijke beslissing. Dat weet ook Coco Jr. Hij was de drijvende kracht achter The Dinky Toys, maar besloot toch om er de stekker uit te trekken.

En dat hebben de andere leden van de band hem niet in dank afgenomen. Voor hen had de groep hen nog jaren werkzekerheid kunnen bieden en die waren ze op slag kwijt.

“Het was een beetje zoals een echtscheiding, ja. Maar het kwam wel van twee kanten. Zo was er interesse uit het buitenland, maar bleken andere leden niet bereid om hun vaste job op te geven. Ik begreep dat wel – ze hadden ook kinderen. Maar we waren uiteindelijk uit elkaar aan het groeien”, zegt Coco Jr in Dag Allemaal.

Coco had het imago van de playboy die zich graag laafde aan wat de roem met zich meebracht, en dat is voor Coco één aspect van zijn persoonlijkheid. Maar er is nog een aspect dat het allemaal wat meer in evenwicht brengt.

“Ik denk ook graag na over het leven en ik wil mij intellectueel voeden. Och, we hebben ons toen goed geamuseerd, maar misschien was niet alles voor publicatie vatbaar.”

Bio van Coco Jr

Meer Over:

Coco Jr