.
Koen Wauters bij Clouseau
zaterdag 18 juli 2020

Clouseau verkoopt Studio 100 Pop-Up Theater vier keer uit

Koen Wauters heeft zin in uitverkochte concerten in Puurs


Clouseau staat maandag en dinsdag eindelijk weer op het podium, dat is ondertussen ook weer een viertal maanden geleden.

Koen en Kris Wauters staan vier keer in een uitverkocht Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. “Als God het belieft, wel ja. Dat is een hele tijd geleden”, vertelde Koen Wauters zaterdagochtend op Radio 2. “We gaan met de volledige band optreden, absoluut. Het is nu zo’n beetje de gewoonte dat iedereen in een kleine bezetting akoestisch gaat optreden. Want er is niet veel volk, dus de productiebudgetten zijn ook niet heel erg hoog”, weet de zanger van Clouseau.En toch stond hij erop om iedereen erbij te hebben, dat vond de zanger niet meer dan logisch. “Wij stonden op het punt om op tournee te vertrekken met heel onze band, maar dan nu tegen meer dan de helft van die gasten moeten zeggen ‘sorry, we gaan optreden zonder u’, dat krijg ik niet over mijn hart. Kris ook niet trouwens, we gaan dus gewoon met de hele band.”

En er is nog een goede reden om elke muzikant van de live-band mee naar Puurs te nemen. “De nummers van ons nieuwe album komen veel beter tot hun recht met de hele band. Het is een paar centen, maar het is wel veel leuker.”De fans van Clouseau die een ticket hebben kunnen bemachtigen voor één van de vier concerten, die hebben wat om naar uit te kijken.