.
News Image

'Cleymans vs Van Geel' in Beste Kijkers

Welk team keek afgelopen week het meeste tv?
Muzikaal kennen we hen van hun vrolijke covergroep ‘Cleymans & Van Geel’. Op de planken is het sympathieke duo dezer dagen te bewonderen in de succesvolle musical 14-18, respectievelijk als boezemvrienden Jan en Fons. En op woensdag 1 oktober 2014 zijn Jelle Cleymans en Jonas Van Geel te gast in Beste Kijkers.

In het echte leven zijn de twee multitalenten boezemvrienden, maar op woensdag 1 oktober slijpen Jonas en Jelle voor één keer de messen in de strijd om de titel ‘Beste Kijker’. Maar ze staan er uiteraard niet alleen voor.

Jonas Van Geel bundelt de krachten met de immer grappige Tine Embrechts, in de verschillende spelrondes die de kennis van de kijkvrienden op de proef stellen. Jelle Cleymans kan rekenen op tv-maniak Sven De Ridder, om samen met host Nathalie Meskens terug te blikken op de meest grappige, ontroerende, bijzondere en opvallende fragmenten van de voorbije televisieweek.

In de fel gesmaakte ronde ‘Waar Kijken Ze Naar’ nestelen ‘Anna en Albert’ uit Familie zich gezellig op de sofa, net zoals Luk Wyns en Manou Kersting. De vier voorzien kijkvrienden Tine & Jonas en Sven & Jelle van ongezouten commentaar bij het kijken naar een programma dat de voorbije week het scherm sierde.
Voor één keer is het niet Cleymans & Van Geel, maar Cleymans vs Van Geel en wordt de strijd niet uitgevochten in de 14-18-arena, maar wel in de studio van Beste Kijkers.

De volledige aflevering van Beste Kijkers kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Beste Kijkers, woensdag 1 oktober om 21.40 op VTM.