.
Clara Cleymans
dinsdag 5 mei 2015

Clara Cleymans en Jacques Vermeire in Beste Kijkers

Als dat maar goedkomt...

Amper bekomen van de zes uitverkochte Tegen De Sterren Op Live-shows in de Lotto Arena afgelopen weekend, brengt Tine Embrechts woensdagavond in Beste Kijkers Tegen de Sterren Op-collega Clara Cleymans mee. Samen met presentatrice Nathalie Meskens blikken ze nog even terug op hun persoonlijke hoogtepunten van het voorbije weekend.

Sven De Ridder krijgt het gezelschap van Jacques Vermeire en daar is een speciale reden voor. Welke, maakt Sven voor het eerst bekend in Beste Kijkers.

In de spelronde ‘Waar kijken ze naar?’ worden drie nieuwe duo’s geïntroduceerd: vriendinnen Lesley-Ann Poppe en Tanja Dexters, comedians Seppe Toremans en Xander De Rycke en Axl Peleman en Eline De Munck van Pigbag Army, de gelegenheidsband van klankman Pascal Braeckman.

In de archiefronde ‘Waar is de tijd?’ gaan de panels op zoek naar Jimmy Van Hove, de theatrale steward in spe uit ‘Het Leven Zoals Het Is: Luchthaven’, de één-reeks uit 2001. En in de finale, ten slotte, moet de begintune van Kabouter Plop eraan geloven.

Beste Kijkers, woensdag 6 mei om 21.10 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android