.
Bert Berteloot en Christoff
donderdag 8 september 2022

Christoff zet samenwerking met manager stop

En dat na al die jaren!

Je ziet het de laatste tijd steeds vaker gebeuren, artiesten die zonder manager verder gaan. Christoff is de volgende in het rijtje. De zanger verstuurde afgelopen week een mail naar zijn contacten met daarin de mededelingen dat hij zelf alles gaat regelen en op professioneel vlak dus afscheid neemt van zijn manager Bert Berteloot.

Waar je Christoff zag, was Bert nooit ver in de buurt. Dat Bert jaren geleden ook nog eens de vriend van Lindsay was, maakte één en ander nog een tikkeltje interessanter. Maar Christoff gaat dus zonder Bert verder.

In de praktijk gaat Christoff niet alles zelf doen, maar zijn zus Lindsay kent alles van de showbizz en kent Christoff als geen ander. Samen zullen zij in de toekomst bepalen wat er kan en wat er niet kan. En mochten er twijfels zijn, dan kan Lindsay nog altijd bij haar partner Kris van House Of Entertainment aankloppen.

Christoff zal zich de komende maanden zeker en vast niet vervelen, zijn agenda blijft behoorlijk goed gevuld en dat heeft hij graag. En de dagen dat er niets in zijn agenda staat, kan hij genieten van het leven, héél hard genieten zelfs. Kan je Christoff ongelijk geven? Niet dus!

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff