.
Niels Albert en Christoff
vrijdag 13 januari 2023

Christoff: “Wij komen nu veel beter overeen dan vroeger”

Ze gingen samen naar Disneyland

De heerlijke kerstsfeer die overal hangt, het is om van te genieten. Ook Christoff geniet volop van de warme gezellige sfeer die in de huizen heerst en door de straten hangt. Kerstdag is zijn favoriete feestdag van het jaar.

“Mijn huis is al sinds eind oktober helemaal aangekleed. Twee kerstbomen heb ik dit jaar staan. Ik hou enorm van die sfeer, de versieringen, de lichtjes… ik probeer er bij mij thuis een klein beetje Disneyland van te maken”, zegt Christoff in Primo.

Samen met zijn ex Ritchie trok Christoff voor één dagje naar Disneyland zelf, om er toch even de sfeer te kunnen opsnuiven. Iets waar de zanger graag een jaarlijkse traditie van maakt. Dat hij dat doet met zijn ex, maakt het toch wel erg bijzonder.

“Ik weet het, het is speciaal. Ik ben daar ook zeer blij en dankbaar om. Veel koppels gaan op een zeer venijnige manier uit elkaar en willen elkaar nooit meer horen of zien. Bij ons is dat anders. Gelukkig maar.”

Christoff en Ritchie hebben elkaar nooit echt helemaal losgelaten en Ritchie werkt nu zelfs als Christoffs roadmanager. “We zien elkaar dus bijzonder veel. We komen nu veel beter overeen dan vroeger.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff