.
Christoff
woensdag 14 december 2022

Christoff: “Ik heb al drie keer kerst gevierd”

Maar slechts één keer voor echt

Wie Christoff graag aan het werk wil zien, kan deze maand overal in het land terecht. Christoff trekt heel Vlaanderen rond met zijn kerstconcerten. En de zanger heeft er zin in. Het is tenslotte al van 2019 geleden dat hij nog eens een kerstconcert kon geven.

“Je weet dat ik diepgelovig ben. Het klinkt misschien stom maar bij elke show dank ik die van hierboven. Ik ben dan ook een heel andere Christoff. Ik zing wel mijn liedjes, maar anders, meer ingetogen. Ik geniet ervan om de mensen op zo’n avond even te laten stilstaan bij het afgelopen jaar”, zegt Christoff in Dag Allemaal.

Tijdens zijn concerten wil Christoff zijn fans graag moed mee geven. Moed die ze kunnen gebruiken om een komende periode door te komen.

“Het zijn die warme boodschappen die het bijzonder maken. Ik ben ook maar een gewone jongen die hetzelfde meemaakt als iedereen: goeie momenten maar ook verdrietige.”

Christoff is dol op Kerstmis en zou het het liefst het hele jaar door willen vieren. “Dit jaar deed ik dat al 3 keer. Ik heb opnames gehad voor ‘Mijn Mooiste Kerst Ooit’. Maar Kerstavond en kerstdag vieren we natuurlijk wel met de familie.”

Opvallend dit jaar bij Christoff is dat er niet meteen veel pakjes onder de kerstboom te vinden zullen zijn. “Het leven is duur geworden, dus kozen we voor Secret Santa: iedereen brengt één geschenkje mee en dat wordt verloot.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff