.
Jana De Bosscher en Christiaan Graulus
woensdag 23 november 2022

Christiaan Graulus uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat ging ik nadien niet doen”

Het was nu of nooit

Christiaan Graulus en Jana De Bosscher gaan niet langer als koppel door het leven. De twee besloten na ‘Blind Getrouwd’ niet getrouwd te blijven.

De twee hebben veel geïnvesteerd in hun huwelijk en relatie, maar het mocht niet zijn. Zo vond onder andere Ingeborg dat Jana heel erg veeleisend was voor Christiaan.

“Ik denk dat ze daar nu toch wel spijt van heeft, dat ze dat gedaan heeft. Nu zegt ze toch dat ze mijn inzet destijds niet naar waarde heeft geschat. Bij haar was de redenering altijd: ‘Ik wil vooral eens zien hoe het met ons gaat in de ‘echte wereld’. Weg van de camera’s dus”, zegt Christiaan in Dag Allemaal.

Maar daar dacht Christiaan anders over. Hij vond dat het tijdens het experiment allemaal moest gebeuren, tijdens die zes weken. “Ik ga niet na het experiment nog eens een examen afleggen”, zei ik tegen haar.

Jana moest toegeven tijdens de reünie dat ze eigenlijk niet meer zo goed wist waar het fout was gelopen en ook Christiaan twijfelt nog. “Elke dag twijfel ik nog. Want waar ligt het aan? De afstand, onze werksituatie, het idee dat we op lange termijn toch iets anders voor ogen hebben? Aan mijn gevoel heeft het alleszins niet gelegen.”