.
Christiaan Graulus
woensdag 7 december 2022

Christiaan Graulus: “Het is een herinnering aan iets moois”

Hij gelooft nog in de liefde

‘Blind Getrouwd’ is nu al enkele weken gedaan, maar de ‘ja’ en ‘nee’-brieven van Jana De Bosscher blijven nazinderen. Ook Christiaan Graulus was verrast dat ze twee brieven bij zich had.

“We hadden op voorhand eerlijk beslist dat het ‘nee’ zou worden. Ik heb die brief trouwens nooit gelezen. Dat heeft geen zin. Het zou alleen maar meer pijn doen”, bekent Christiaan in Dag Allemaal.

Christiaan en Joren Dumont zijn nu beiden officieel gescheiden mannen. Een vreemde stempel om opgedrukt te krijgen. Of niet?

“Ik heb daar geen probleem mee, die term is een herinnering aan een goed proces. Het is niet omdat ik nu gescheiden ben, dat ik nooit meer wil trouwen. Als ik de ware tegenkom, wil ik graag een gezin met haar beginnen.”

Joren heeft het er iets moeilijker mee. “Ik heb niets tegen mensen die ervoor kiezen om te scheiden, maar ik wil die term snel van mijn loonbrief. Net zoals Christiaan ben ik er zeker van dat ik nog eens ga trouwen. Maar het zal zeker niet meer blind zijn, eerder met een vergrootglas. Ik droom nog altijd dat er ooit een klein Dumontke rondloopt.”

Download onze app voor Android of iOS