.
News Image

Chris Dusauchoit doet een bekentenis

En het maakte hem zelfs boos.


Chris Dusauchoit deed onverwacht een bekentenis op Twitter. Hij trok hard van leer op de sociale media tegen Joris Van Cauter, de advocaat van gewezen bisschop Roger Vangheluwe.

Dat Vangheluwe geconfronteerd werd met een slachtoffer en alles ontkende sloeg bij Chris Dusauchoit in het verkeerde keelgat. Chris reageerde meteen richting advocaat met de boodschap: Ik ben nog nooit een roofdier tegengekomen dat met bloed om de mond enkel beweert dat het op een wortel kauwt”, waarop Joris Van Cauter repliceerde dat is een heel natuurlijke middeleeuwse reflex van u. ik begrijp dat. van een journalist verwacht ik meer..

Daarna kwam dan de onverwachte bekentenis van de presentator van o.a. Dieren in Nesten: Overigens, ik ben slachtoffer van seksueel misbruik. Ik heb récht van spreken. There, ik gooi het in de groep. En ik ben geen journalist. Daarna nam Vangheluwe's advocaat wel wat gas terug. Uiteraard zit het Chris Dusauchoit hoog, want hij zal nooit daders van seksueel geweld kunnen vergeven en hij vraagt dan ook om in dit geval de gewezen bisschop uit de Heilige Bloedkapel te schrappen.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Chris Dusauchoit

Meer Over:

Chris Dusauchoit