.
TV PLUS
woensdag 30 juni 2021

Zo ziet de zomer van TV PLUS eruit

Proef de zomer bij TV Plus.

TV PLUS bracht al haar tv-gezichten samen op een unieke locatie om het begin van de zomer te vieren. Martine Prenen, Geena Lisa, Guy De Pré, Sasha Rosen, Cynthia Reekmans, Anke Goergen, Maarten Cox, Eva Clockaerts en Stefan Ackermans beleefden een onvergetelijke zomeravond en het prachtige resultaat daarvan kan je zien op TV PLUS.

TV PLUS pakt deze zomer uit met een verrassende zomerprogrammatie.

Ook dit jaar zorgen Anke Goergen en Maarten Cox voor de nodige summer vibes met ‘Hallo Zomer!”. Samen met Cynthia Reekmans laten ze ons de mooiste en leukste plekjes zien van Vlaanderen en daarbuiten. De huis mixologist zorgt voor de nodige cocktails en mocktails en ze gaan het water op met een bekende medemens. “Hallo Zomer!” is vanaf maandag 5 juli te zien op TV PLUS.

Radiolegende Guy De Pré maakt zijn rentrée met een unieke selectie verhalen uit zijn uitgebreide platencollectie. Dat levert elke week een half uur leuke muziek en boeiende verhalen op. Volg de selectie van Guy De Pré vanaf donderdag 1 juli een hele zomer lang op TV PLUS.

Na het succesvolle eerste seizoen van ‘Allemaal Beestjes’ lanceert TV PLUS een beestig vervolg. Chris Dusauchoit deelt zijn kennis en passie over onze favoriete huisdieren: honden en katten. We kijken binnen bij een dierenkliniek en de dierenverzorgers van Bellewaerde nemen ons mee achter de schermen van het bekende dierenpark. Nog nooit waren onze favoriete beestjes zo dichtbij! “Allemaal Beestjes” wordt gepresenteerd door Ilse De Vis en is vanaf dinsdag 3 augustus te zien op TV PLUS.

Prettige, hilarische of soms ‘licht gestoorde’ praatjes tussen moeder Margriet Hermans en dochter Celien laten je lachspieren werken. Chef Ilse D’Hooge maakt lekkere zomerse gerechtjes klaar in én we gaan op bezoek bij een scheepsbouwer die unieke en exclusieve schepen ontwerpt voor de happy few.

Maar er is meer ... Ook ‘My Beautiful Life’ met Cynthia Reekmans, ‘Body Talk’ met Martine Prenen, ‘Gelukkig Zijn’ met Geena Lisa, ‘Hello Cox’ met Maarten Cox en ‘DYK?’ met Anke Goergen blijven een vaste waarde bij TV PLUS. Geniet de hele zomer lang van nieuwe afleveringen en ga aan de slag met de vele tips & tricks die de TV PLUS-gezichten je voorschotelen. Tijdens de zomermaanden wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe set voor de studioprogramma's van TV Plus. Vanaf september zitten alle programmaformats in een nieuwe setting.

Download onze app voor iOS of Android