.
Nicolas Geniets en Chayenne Van Aarle
zondag 19 februari 2023

Chayenne Van Aarle: “Ik ga honderd procent voor een zangcarrière”

En haar eerste single is uit

Chayenne Van Aarle, Miss België 2022, vormt sinds enkele weken een koppel met Nicolas Geniets. Ze is dolgelukkig met hem, maar Miss België voorzitster Charline Devos iets minder. Zij ziet Chayenne niet graag aan de zijde van Nicolas door verschillende redenen.

Zo zou Devos hebben opgevangen dat Nicolas een vrouwenloper is en dat hij onbetrouwbaar zou zijn. En dat begrijpt Nicolas niet.

“Mocht ik onbetrouwbaar zijn, zou VTM en Play4 mij dan programma’s voor hen laten maken? Oké, ik ben geen heilig boontje en ik kende een bewogen jeugd. Ik heb ook ooit problemen gehad met de belastingen. Maar de voorbije tien jaar ben ik op alle vlakken gegroeid”, zegt Nicolas in Dag Allemaal.

Chayenne zit heel verveeld met de situatie en had het graag anders gezien. “IK ben elke dag samen met Nicolas, ik kan toch moeilijk zonder hem naar de verkiezing gaan. Mijn ouders hebben geen probleem met onze relatie, mijn vrienden ook niet. Jammer dat niet iedereen ons het liefdesgeluk gunt.”

Maar ondanks dat dit haar geluk eventjes overschaduwt, zit Chayenne ook boordevol plannen. Zo zal ze zich volledig gaan focussen op haar carrière als zangeres. Zo lanceert de Miss België een eigen single, samen met dj Wout van Sylver. “Ik wil na mijn missjaar honderd procent gaan voor een carrière als zangeres”, zegt de miss vastbesloten.

Bio van Chayenne Van Aarle

Meer Over:

Chayenne Van Aarle