.
Chayenne van Aarle
woensdag 7 juni 2023

Chayenne Van Aarle laat borstvergroting uitvoeren

“Ik vond het heel eng”

Vorig jaar werd Chayenne Van Aarle gekroond tot Miss België 2022. Chayenne is altijd erg tevreden geweest met hoe ze eruit zag, maar toch koos ze recent voor een borstvergroting. Daarvoor reisde ze helemaal naar Istanboel.

“In België wordt je ’s ochtends geopereerd en een paar uur later moet je alweer naar huis. Hier word ik een week lang opgevolgd. Door Nederlandstalig personeel. De kliniek is in handen van Nederlanders”, vertelt Chayenne in Dag Allemaal.

Ondanks de vele horrorverhalen die de gewezen Miss al te horen had gekregen is Chayenne heel tevreden met hoe het allemaal gelopen is.

“Ik vond het heel eng om hier naar toe te komen, maar het is heel goed meegevallen. En ook de prijs viel goed mee. In Vlaanderen kost het zo’n 3000 euro, in Turkije 4000 euro. Maar daar zit natuurlijk die uitgebreide opvolging bij inbegrepen.”

De boezem van Chayenne is niet gigantisch veel groter geworden maar dat was ook haar bedoeling niet. “Ik hoef geen boezem om mee te pronken, maar nu ik een volle B-cup heb, voel ik me wel twintig keer vrouwelijker.”

Bio van Chayenne Van Aarle

Meer Over:

Chayenne Van Aarle