.
De Romeos
zondag 8 januari 2023

Charlotte, vrouw van Gunther Levi: “Ik moet altijd alles opschrijven voor hem”

Hij is niet organisatorisch aangelegd

Er gaat ongetwijfeld geen dag voorbij zonder dat Davy Gilles, Chris Van Tongelen en Gunther Levi elkaar horen. Ze zijn niet alleen collega’s op het podium, maar ook beste vrienden naast het podium. En ook hun vrouwen komen goed overeen met elkaar.

“Al zien we elkaar niet zo vaak als onze mannen elkaar zien. Vroeger was dat meer, nog voor er kinderen waren”, begint Sasha in Dag Allemaal. “Soms zien we elkaar tijdens de optredens, maar ik en Sasha gaan nog weinig mee. Annelies doet dat nog vaker.”

Annelies verhuisde speciaal voor Chris van Ieper naar Putte. Zij ging in het begin naar elk optreden mee, om niet alleen thuis te hoeven zitten. “Maar intussen heb ik ook hier een sociaal levens opgebouwd en ga ik veel minder mee.”

De drie vrouwen zijn na al die jaren nog altijd dol op hun mannen en zijn dankbaar met een partner als hen in hun leven. Al hebben Davy, Chris en Gunther ook wel wat minder goeie kantjes, maar gelukkig ook vooral goeie kantjes.

“Davy is erg onzeker, maar wel een heel gevoelige man”, zegt Sasha. “Chris is dan weer een echte regelaar, hij heeft zijn zaakjes graag op orde. Hij is net als Davy wel heel erg emotioneel. Hij zal sneller een traantje laten dan ik.”

“Maar dat organisatorische heeft Gunther totaal niet”, lacht Charlotte. “Ik regel thuis al de praktische dingen, hij is een echte chaoot. Als er iets moet gebeuren, moet ik dat allemaal opschrijven, anders komt dat nooit in orde. Maar als alles mooi op papier staat, brengt hij het wel in orde. Zonder hem zou ik mijn zaak niet kunnen runnen zoals ik dat nu doe.”

Download onze app voor Android of iOS