.
Charlotte Van Brabander
dinsdag 7 november 2023

Charlotte Van Brabander: “Ik heb een miskraam gehad”

Ze was erg emotioneel

Niet Jelle Beeckman heeft de meeste tranen gelaten in ‘De Verraders’, maar wel Charlotte Van Brabander. De pokerspeelster barstte meerdere malen in tranen uit en ook al werden die vaak in twijfel getrokken door haar medekandidaten, de tranen waren wel degelijk echt.

“Bij de start van het programma had ik net vernomen dat ik zwanger was na een fertiliteitstraject. Mijn hormonen gingen alle kanten uit, ik sloeg soms tilt. Kort na 'De Verraders' heb ik een miskraam gehad, maar nadien ben ik weer zwanger geworden. In augustus is mijn dochtertje Billie June dan geboren”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Nog niet veel mensen hadden van Charlotte gehoord voor aanvang van het programma. Maar nu kent een groot deel van het publiek haar. Al ambieert ze niet meteen een tv-carrière.

“Ik wil mensen vooral financieel slimmer maken. Dat we niet met z'n allen ons geld parkeren bij de bank. Dat doe ik al op mijn platform Slim Sparen. Ik ben ook een tweede boek aan het schrijven, én heb al zenders aangesproken met programmavoorstellen rond financiële fraude”, zegt de pokerspeelster die ook financieel adviseur is.