.
Celine Van Ouytsel
maandag 18 oktober 2021

Celine Van Ouytsel zet zich in voor goed doel: “kinderen raken me heel erg”

De gewezen miss heeft een groot hart

Miss Belgiës en een liefdadigheidsactie worden vaak in één zin genoemd. Dat ex Miss België Celine Van Ouytsel zich inzet voor het goede doel, is dus geen uitzondering.

“Met het comité van Miss België hebben we ervoor gekozen om Ilano te steunen naar aanleiding van Miss World”, licht Celine toe in Tv Familie. “We hebben onlangs een benefiet georganiseerd die veel heeft opgebracht en we hebben zelf ook 5000 euro geschonken.”

De Miss kiest haar goede doelen met zorg en zegt niet op alles ja. Maar goede doelen die te maken hebben met kinderen, liggen haar nauw aan het hart. “Ik vind het zo onrechtvaardig dat zij machteloos staan tegenover ziektes en/ of armoede. Die kindjes raken me heel erg.”

Celine beseft dat ze heel veel geluk heeft in haar leven. Ze reist heel veel, woont nog thuis en maakt veel plezier in haar leven. Ze weet dat niet iedereen zo’n mooi leven is gegund. “Daarom help ik waar ik kan. Maar ik ben wel altijd wat op mijn hoede. Ik zal niet zomaar eender welk goed doel steunen.”