.
Sien Eggers en Cath Luyten
zaterdag 2 juli 2022

Cath Luyten: “Keren ze ooit terug?”

Ze droomt er zelf ook van

‘Buurman, wat doet u nu’, kon ook het voorbije seizoen op heel wat trouwe kijkers rekenen. Het programma gepresenteerd door Cath Luyten wekt elke keer heel wat nieuwsgierigheid op en mensen zijn erg benieuwd naar de levens van onder andere Sam Bettens en Piet Huysentruyt.

Het is een programma dat Cath erg graag presenteert en waar ze veel voldoening uithaalt. “Ik vind het fascinerend om in het leven van mensen te duiken en dit seizoen kwam er nog een extra boeiende laag bovenop: waarom zijn ze vertrokken naar het buitenland? Hoe stellen ze het daar? Keren ze ooit nog terug?”

Cath probeert te achterhalen waarom de BV’s ooit naar het buitenland zijn verhuisd en wat hen daar zoveel gelukkiger maakt dan in ons eigen Belgenland.

Naar het buitenland verhuizen is iets wat Cath Luyten zelf ook nog zou zien zitten. Net zoals Jessie De Caluwe is ze één van de leading lady’s van de openbare omroep. Toen Jessie een burn-out kreeg vluchtte ze naar Marokko.

“Van een jachtig leven naar de complete stilte, dat heeft ze echt moeten leren. Maar ze is er supergelukkig. Ik ben gezond jaloers op haar. Ooit wil ik dat ook doen, maar nu is het nog te vroeg. Ik werk nog veel te graag en heb te veel plezier in reizen om me al ergens te vestigen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Cath Luyten

Meer Over:

Cath Luyten