.
Cath Luyten
donderdag 23 juni 2022

Cath Luyten: “Ik heb nog geen divagedrag vertoond”

Het is een programma vol teamwork

Op woensdagavond kunnen we op VRT kijken naar ‘Buurman, wat doet u nu. Een leuk programma gemaakt door Cath Luyten en haar hele team. Want het programma is wel degelijk teamwork en geen werk van de presentatrice alleen.

“Met ons team van ‘Buurman’ voelen we elkaar aan alsof we familie zijn. Maar we zijn het niet altijd eens met elkaar, en dan komt iedereen voor zijn mening op. En het is niet omdat ik het gezicht ben van het programma dat ik daarom het laatste woord heb”, lacht Cath in Dag Allemaal.

Cath vindt zichzelf geen moeilijk persoon om mee samen te werken, maar zal niet zomaar iedereen over zich heen laten wonen. “En voor zover ik weet denk ik niet dat ik ooit al divagedrag heb vertoond.”

Voor het programma heeft Cath heel wat mooie opnames mogen maken, opnames die nu misschien ook jammer genoeg zullen worden uitgezonden, zoals de aflevering met Emma Meesseman in Rusland. En dat omwille van de oorlog in Oekraïne.

“Ik ben er keihard voor aan het vechten om ze toch op antenne te krijgen. Het was niet evident om bij Emma te geraken. Zij laat niet veel mensen toe in haar cirkel, maar het is onze verdienste dat ze ons toch wilde ontvangen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Cath Luyten

Meer Over:

Cath Luyten