.
Cath Luyten
woensdag 6 juli 2022

Cath Luyten: “Hij weet niet waar hij aan begint”

Ze hebben samen een zoon

Een jaar geleden beviel presentatrice Cath Luyten van een zoontje Jools. Door haar drukke werk moest ze haar zoontje Jools al heel snel achterlaten. Ook al speelde ze even met het idee om iemand in te schakelen die altijd met haar meekonden.

“Maar ik ben van dat idee afgestapt. Zodra we geland waren, startte de camera en die stopte pas met draaien wanneer we terug in de lucht hingen. Mentaal is dat heel zwaar. Je zit zo in het verhaal van die mensen dat je eigen leven even niet bestaat. Om er dan nog eens een baby bij te nemen, dat leek me heftig. Het ging ook maar over een beperkt aantal draaidagen in het buitenland”, vertelt Cath in Story.

Gelukkig had baby Jools thuis zijn papa Eshref om op hem te passen. Ook papa Eshref heeft veel over voor zijn zoon. Momenteel is hij aan het draaien voor de reeks ‘Ferry’ in Sint-Truiden, en dat is een hele eind van waar het gezin woont.

“Toch wil hij elke avond thuis zijn, anders zou hij Jools te veel missen. Hij is zo’n zorgzame en betrokken papa. Maar dat wist ik al voor de kleine geboren was. Alleen is hij iemand die graag en makkelijk slaapt. Dus ik dacht bij mezelf: die beseft niet waar hij aan begint.”

Toch heeft Cath geen klagen want haar vriend staat met veel plezier op wanneer de kleine Jools hen nodig heeft. “Vanaf de geboorte wisselen we nacht om nacht af. Die nachten zijn behoorlijk kort, ik was helemaal vergeten hoe dat was.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Cath Luyten

Meer Over:

Cath Luyten