.
News Image

Cast Samson & Gert werkloos?

Acteurs onzeker over hun toekomst bij Samson & Marie


Dikke pech voor Koen Crucke, Walter Baele en Walter De Donder: vanaf 20 april zitten zij werkloos thuis. Het is te zeggen, de drie castleden van Samson & Gert hebben uiteraard hun eigen werkzaamheden, maar op Samson & Marie hoeven zij in 2020 wellicht niet meer te rekenen.

Op zondag 19 april zijn er de allerlaatste afscheidsshows van Samson & Gert en nadien gaat Marie Verhulst in haar eentje met Samson optreden.

Het was al even bekend dat er dit jaar geen kerstshows van Samson & Marie komen, volgens Tv Familie wil Studio 100 geen risico nemen. Het is namelijk nog niet echt duidelijk of Marie Verhulst met haar hondje wel volle zalen zal lokken en dus speelt Studio 100 op veilig voor Nachtwacht in te schakelen voor de kerstshows. Oorspronkelijk moest de cast hun agenda blokkeren tot eind mei, maar al op 19 april trekt Studio 100 de stekker uit de afscheidsshows. Heeft Studio 100 het succes van Samson & Gert overschat en zijn zij nu supervoorzichtig met het plannen van shows met Marie?



Bovendien is er ook nog geen beslissing gevallen of Ketnet (of een andere zender) afleveringen wil van Samson & Marie. En stel dat Marie Verhulst toch opnames zou hebben met haar hondje, dan is de kans groot dat niet Alberto, Van Leemhuyzen of de burgemeester de kompanen van Marie in de tv-afleveringen zullen worden. Marie zal dan zonder twijfel haar eigen vrienden inschakelen, jonge mensen die meteen nog eens dertig jaar kunnen meedraaien.



Slecht nieuws dus voor Koen Crucke, Walter Baele en Walter De Donder? Misschien wel, misschien niet. Koen Crucke heeft nog andere werkzaamheden, Walter Baele heeft solo zijn werk en kruipt binnenkort in de huid van Roza (van Modest) en Walter De Donder is nog steeds burgemeester in Affligem. Zij hoeven hun agenda dus niet te blokkeren tijdens de kerstvakantie en hebben voor het eerst in vele jaren zelfs de kans om met hun gezin op vakantie te gaan tijdens de jaarovergang.

Bio van Samson & Gert en Samson & Marie

Bio van Gert Verhulst, Walter Baele, Walter De Donder en Koen Crucke