.
News Image

Cast Iedereen Beroemd compleet

Ook Peter Thyssen, Nele Goossens en Bert Verbeke zijn erbij. 


Het nieuwe theaterseizoen komt er aan. Hoog tijd, vond men bij Judas TheaterProducties, om de volledige cast bekend te maken van de acteurs die zullen aantreden in hun nieuwste musicalcreatie Iedereen Beroemd. Regisseur Frank Van Laecke koos voor bakken professioneel talent én toch verrassende namen. Naast Joke Emmers, Sven De Ridder en Ianthe Tavernier, zullen ook Peter Thyssen, Nele Goossens en Bert Verbeke zich wagen aan deze muzikale uitdaging, gecomponeerd door Jelle Cleymans. Wie niet wil wachten tot de première op 17 februari, kan aanstaande zondag op de Cultuurmarkt van Antwerpen genieten van een muzikaal voorsmaakje door Joke Emmers die het bekende nummer Lucky Manuelo zal zingen. Ianthe Tavernier brengt in primeur het eerste nummer uit deze musical, van de hand van Jelle Cleymans. Het gaat om de toekomstige single Vuur. Afspraak om 17 uur aan het musicalpodium.
Sven De Ridder speelt de rol van Jean Vereecken die op aandoenlijk, wanhopige wijze zijn dochter Marva, gespeeld door Joke Emmers, naar de top wil helpen. Ianthe Tavernier speelt de popster Debbie die wordt ontvoerd door de radeloze vader van Marva en diens vriend. Nele Goossens vertolkt de rol van Chantal Vereecken, de moeder van Marva. Peter Thyssen wordt de louche manager van dienst en Bert Verbeke kreeg de rol van familievriend Willy Van Outreve toebedeeld door regisseur Frank Van Laecke. Er duiken nog enkele mooie namen op in deze musical met Steven Colombeen als MC en Lauren De Ruyck die samen met Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pits het ensemble compleet zal maken.

De gelijknamige film van Dominique Deruddere werd genomineerd voor een Oscar en werd zo meteen een Vlaamse filmlegende. De musical Iedereen Beroemd gaat in première op 17 februari 2019 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.