.
Caroline Maes in Familie - aflevering 6907
woensdag 5 oktober 2022

Caroline Maes: “Ik schrok me rot’

"Er worden daar veel grappen over gemaakt"

2 jaar geleden gingen Caroline Maes en haar man Peter uit elkaar. Daardoor zag ze ook meteen haar kinderen iets minder vaak dan ze gewoon is, en dat zorgt af en toe voor verrassende situaties.

“Toen we onlangs aan het facetimen waren, was Arno aan het strijken. Ik schrok me rot! Vroeger zou hij dat nooit gedaan hebben, maar nu doen ze alles zelf. Ik had dat vroeger nooit toegelaten, ik wilde alles zelf doen”, lacht Caroline in Story.

De relatie van Caroline en haar nieuwe partner Kim is wel behoorlijk opmerkelijk. Ze waren voordien niet alleen goede vrienden, maar hij is ook haar baas.

“En daar worden veel grappen over gemaakt, maar daar kunnen we tegen. Iedereen heeft er ook positief op gereageerd, al zullen sommigen misschien wel eens denken: klopt dit wel?”

Er wordt wel eens wat gezegd achter de rug van Caroline en Kim om, maar zij verzekeren dat dat niet gebeurt. “Sommige collega’s denken dat ik meer info zou hebben, maar vaak val ik zelf compleet uit de lucht. Dan krijg ik een mail binnen en roep ik vanuit de living: ‘Zeg!’. Maar omgekeerd kan ik ook niet heel de avond zitten zagen over ‘Familie’. Thuis proberen we zo weinig mogelijk over het werk te praten.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Caroline Maes

Meer Over:

Caroline Maes