.
Camille Dhont
dinsdag 9 januari 2024

Camille: “Ik zie soms het daglicht niet”

Altijd aan het werk

Het zijn spannende tijden voor zangeres Camille. De telenovelle ‘Milo’ is uiteindelijk uit op VTM en het is vol spanning afwachten hoe de kijkcijfers zullen zijn en de reacties van de kijkers.

Met ‘Milo’ heeft Camille er nu nog wat extra werk bij naast haar optredens als zangeres. En zo wordt het allemaal wel heel pittig voor deze jonge artieste. Want ook de afscheidsconcerten van ‘#LikeMe’ staan nog op de planning.

“Ik sta op sommige dagen om half zes op omdat ik vroeg in de schminkstoel moet zitten, en dan wacht een draaidag tot 18 uur. In de winter zie ik door de week 't daglicht niet. Al is dat natuurlijk bij wel meer werkende mensen zo”, klinkt het in Dag Allemaal.

Wanneer Camille thuiskomt is er gelukkig haar vriend Dino die ervoor zorgt dat ze ook gezond eet. Al is dat vaak pas om 21uur ’s avonds.

“Eigenlijk heb ik geen leven meer. Ik hoorde dat Tinne Oltmans, die in ‘Lisa’ meespeelde tegen een burn-out aanschuurde, maar dat zal hier hopelijk niet gebeuren. Zij hebben langer gedraaid, drie jaar of zo, bij ons zal het korter zijn. Dus ik vind het niet zo erg, ik weet dat er een begin en een eind is. Ik vind het leuk om mij nu zo hard te smijten. Het is gewoon wel heel pittig.”