.
Camille
dinsdag 5 april 2022

Camille Dhont slachtoffer van bodyshaming

Schaamt de schrijver zich nu écht niet?

Zangeres Camille Dhont is maandagavond meteen na de eerste aflevering van ‘Liefde voor muziek’ het slachtoffer geworden van bodyshaming. “CAMILLE zien we overigens ook ongeschminkt in het programma waaruit we kunnen afleiden dat deze West-Vlaamse qua natuurlijke looks eigenlijk niet zo bijzonder is”, schrijft concertnews.be . “Net als haar witte melkflessen van benen trouwens die door de rode hakjes die ze eronder draagt witter dan wit blijken”, het is maar een stukje van de recensie van aflevering 1 van ‘Liefde voor muziek’.

Camille deelde het bericht op haar sociale media. “In één van de gelukkigste momenten van mijn leven zijn er toch mensen die blijkbaar graag andere mensen nodeloos kwetsen. Bedankt concertnews”, schrijft de zangeres op Instagram.

Ach ja, wie neemt die website eigenlijk nog serieus? Zij hebben uiteraard ongelijk, want ‘Blauwen Dag’ staat toch maar mooi op 5 bij iTunes en ‘Diamant’ sluit de top 10 af. De kopers hebben altijd gelijk en zij appreciëren Camille en haar muziek overduidelijk.