.
Nicoline Hummel
zondag 12 september 2021

Bv’s steunen samen met Canis & Gatto Rode Neuzen

Een mooi initiatief.

Wie op de sociale media actief is en Ilse La Monaca, Nicoline Hummel en of Sven de Ridder volgt, die heeft de afgelopen weken foto’s en ook filmpjes over Canis & Gatto zien verschijnen. Het merk steunt dit jaar Rode Neuzen Dag.

Canis & Gatto verdeelt gezonde voeding voor honden en katten. Zo gezond zelfs dat dieren met een allergie deze voeding zelfs mogen eten. Nicoline Hummel vertelde ons afgelopen week nog dat haar hond lange tijd bepaalde zaken niet mocht eten. Totdat zij in contact kwam met Els van Canis & Gatto. Dankzij een voedingssupplement kan de hond van Nicoline weer normaal eten. En als de hond blij is, is het baasje ook meer dan gelukkig.

Nicoline moest dan ook niet lang nadenken toen de vraag kwam of zij de actie van Canis & Gatto voor Rode Neuzen wou steunen. Voor elke bestelling van minstens 30 euro aan gezonde, natuurlijke voeding, snacks en supplementen, schenkt het bedrijf 5 euro aan Rode Neuzen Dag. Een mooi initiatief dat wij bij deze mee ondersteunen. Als uw huisdier én Rode Neuzen Dag er baat bij heeft, dan kijken wij allesbehalve aan de zijlijn toe.

Meer info op https://www.canisengatto.com/

Bio van Nicoline Hummel, Ilse La Monaca en Sven De Ridder