.
Walter Michiels
vrijdag 18 juni 2021

Buren van ‘Pico’ slaan noodkreet: “moet er écht eerst een drama gebeuren?”

"Moet er eerst een drama gebeuren voor er actie wordt ondernomen?"

De buren van voormalig Kampioenen-acteur Walter Michiels begrijpen niet dat ‘Pico’ alweer uit de psychiatrie ontslagen is. “Moet er eerst écht een drama gebeuren voor men Walter hier weghaalt?” klinkt hun noodkreet in Dag Allemaal.

Nadat Walter Michiels een groepje scouts bedreigde met een bijl werd hij opgenomen in de psychiatrie, maar ondertussen verblijft de voormalige acteur opnieuw in zijn chalet.

In Dag Allemaal getuigt een buurtbewoner voor hoeveel overlast Michiels zorgt. Zelfs de wijkagent raadde de buurtbewoners aan meteen de politie te bellen als hij weer iets uitsteekt. “Hoe meer oproepen de politie krijgt, hoe ernstiger de zaak wordt genomen.”

Vorige zomer werden er in de buurt geweerschoten gehoord en riep Michiels dat hij een geweer had. De politie kwam ter plaatse, maar was even snel weer verdwenen. De buurt begrijpt niet waarom er niet ingegrepen wordt…

“Terwijl iedereen toch zíet dat die mens hulp nodig heeft. Ik vraag mij oprecht af: moet er eerst een drama gebeuren voor er actie wordt ondernomen? Stel nu maar eens dat Walter écht een geweer heeft... Ik moet er niet aan denken”, aldus een bezorgde buurtbewoner in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Walter Michiels

Meer Over:

Walter Michiels