.
Thomas Vanderveken, Jan Van Looveren, Britt Van Marsenille
zondag 2 juni 2024

Britt Van Marsenille: “Ze hebben elkaar bestookt met valse mails” 

Maar zij trapte er niet in 

Als we Thomas Vanderveken mogen geloven dan weet zijn collega Britt Van Marsenille heel goed hoe ze voor zichzelf moet zorgen. En dat kan Britt niet ontkennen.

“Er zijn periodes waarin ik heel hard werk, maar ik voel ook goed aan wanneer ik even moet bijtanken. En mijn telefoon staat altijd in stille modus: dan kan ik zelf bepalen wanneer ik iemand terugbel, en dat gebeurt niet altijd even snel. Zelfs met mijn lief heb ik daarover afspraken gemaakt. In dringende situaties sturen we elkaar een sms in hoofdletters: 'BELLEN”, lacht Britt in Humo.

Bij dat harde werken, hoort natuurlijk ook haar job als presentatrice bij ‘Factcheckers’. Zij hebben onlangs nog een aflevering gemaakt rond phising.

“Thomas, Jan en ik bestookten elkaar met van die valse mailtjes die je persoonlijke informatie proberen te ontfutselen. Ik ben er niet in getrapt, om de eenvoudige reden dat ik nooit e-mails aanklik waarvan het onderwerp me niet onmiddellijk aanspreekt. Als het écht dringend is, moeten ze me maar opbellen. Maar ja, mijn telefoon staat altijd op stil.”