.
Britt Van Marsenille
woensdag 29 mei 2024

Britt Van Marsenille: “Hij weet ondertussen heel goed wie ik ben” 

Ze verhuisde 22 keer in 20 jaar tijd 

In Nederland kijken ze al lang niet meer verbaasd op als de familie Meiland aankondigt dat ze gaan verhuizen, maar in Vlaanderen hoeven we niet meer verbaasd op te kijken als Britt Van Marsenille verhuist.

Op 22 jaar tijd heeft zij op 20 verschillende plekken gewoond. Dat is veel, heel veel zelfs. Toch waren het allemaal logische verhuizingen.

“Omdat ik niet anders kon, bijvoorbeeld: als student heb ik een tijdje in Nederland gewoond, en wegens het woningtekort daar moest ik geregeld op zoek naar een andere stek. Ook in België is me weleens overkomen dat de huisbaas plots besliste om de boel te verkopen. Maar soms verhuis ik ook omdat na een tijdje blijkt dat ik tóch niet zo graag op een bepaalde plek woon, of omdat ik in de buurt iets leukers heb gevonden”, klinkt het in Humo.

Britt vindt verhuizen meestal wel leuk en soms gaat het er ook gewoon gezellig aan toe. Maar ze kan best begrijpen dat haar familie wel eens denkt: ‘komaan, toch niet weer?’

“Ja, zeker wel. En Mohammed van de verhuisfirma weet intussen heel goed wie ik ben. Als ik op m'n 18de had geïnvesteerd in een ladderlift, zou ik die al ruim hebben terugverdiend”

Bio van Britt Van Marsenille