.
Britt Van Marsenille
woensdag 22 mei 2024

Britt Van Marsenille: “Dat is blijkbaar vanzelfsprekend voor ons”

Je moet alles delen

Het is niet omdat je bekend bent, dat je per se je hele privéleven openbaar bekend moet maken. Britt Van Marsenille heeft daar geen behoefte aan, en doet dat ook niet.

Zo werd bekend gemaakt dat ze in het geheim bevallen was van haar zoon en dat ze in het geheim getrouwd is. Al valt dat ‘in het geheim’ best mee.

“Er waren wel 70 mensen op het feest! Als je een tv-programma presenteert, is het blijkbaar vanzelfsprekend dat je met de wereld deelt wat je graag eet, waar je woont en wie je liefhebt. De tv-bazen spreken het niet altijd letterlijk uit, maar ook zij verwachten dat je het spel in zekere mate meespeelt. Ik heb altijd geprobeerd om een middenweg te zoeken die comfortabel aanvoelt”, zegt Britt in Humo.

Britt was net geen 40 toen ze beviel van haar zoon Alfons-Andrés. Toch zou ze bevallen op latere leeftijd niet meteen aanraden.

“Fysiek kan ik het iedereen afraden: je herstelt trager en de slechte nachten hakken er harder in dan op je 25ste. Maar mentaal ben ik héél blij dat ik een iets oudere mama ben. Ik ben rustiger geworden, de storm van ongeduld is een beetje gaan liggen.”

Bio van Britt Van Marsenille