.
News Image

Breaking: Wendy en Frans uit elkaar

Wendy en Frans niet langer samen. 


Momenteel is Wendy Van Wanten in het Fakkeltheater te Antwerpen te zien in ‘Wie wordt de man van Wendy?’, een theaterversie van het gelijknamige VTM-programma van 12 jaar geleden. Wendy heeft in de theaterversie gekozen voor een man waarmee ze eigenlijk niet zo blij is, een pijnlijke zaak temeer omdat zij en haar echte man niet langer samen zijn.



Het is over en uit tussen Wendy Van Wanten en Frans Van Coppenolle, dat laat Frans weten. Vorige maand trok Frans de deur achter zich dicht en dat terwijl zij afgelopen weekend tijdens de première van ‘Wie wordt de man van Wendy’ beweerde dat er geen vuiltje aan de lucht was tussen hen. Een leugen (om bestwil)? Het was ons al een tijdje opgevallen: Frans was de laatste tijd amper nog in beeld bij Wendy Van Wanten. De zangeres had altijd wel een uitleg klaar voor de reden waarom Frans niet mee aanwezig was bij een première. Enkele weken geleden nog bij een première in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Wendy was met een vriendin aanwezig en dat vonden wij raar. Wendy lachte eens toen er een opmerking gemaakt werd over de afwezigheid van ‘haar’ Frans. En afgelopen vrijdag was Frans niet op de première Estelle naar de tennisles moest gebracht worden en zoon Clement nog schoolwerk had. Bovendien was het ook nog eens voetbal. Maar wat blijkt? Frans was helemaal niet welkom. “Jammer dat ik nooit heb mogen komen kijken naar ‘Wie Wordt De Man Van Wendy?’, laat hij weten. “Neen ik was ook niet op de donderdag voor première in het Fakkeltheater aanwezig. Estelle had helemaal geen tennis en Clement heeft nog nooit huiswerk gemaakt op vrijdag”, reageert Frans aangeslagen. Wendy loog afgelopen vrijdag dus over de reden waarom Frans niet aanwezig was. Frans is het beu om te zwijgen en liet in de nacht van dinsdag op woensdag weten dat hij en Wendy niet langer samen zijn. De geruchten over een breuk zijn niet nieuw, Wendy beweerde dat zij en Frans minder vaak op pad gingen omdat Frans zijn aannemerszaak weer opgestart zou hebben en dus wat minder tijd had. Ook al een leugen beweert Frans. “Ik ben helemaal niet van plan en ook nooit van plan geweest om terug een eigen zaak op te starten.”



Frans en Dylan, de oudste zoon van Wendy, konden niet door één deur. Dylan en Wendy zagen elkaar jaren niet en daar zou Frans wat mee te maken hebben. Recent werden Wendy en Dylan weer samen gezien. De grote verzoening is een feit. Dylan en zijn vrouw waren vrijdag wél op de première van ‘Wie Wordt De Man Van Wendy?’ en dat kwam bij Frans hard aan. “Ik heb ooit 1 maal aan tafel gezeten met Dylan maar das intussen meer dan 10 jaar geleden”, reageert hij op wat Dylan aan HLN.be vertelde. Die beweerde dat hij en Frans door één deur kunnen en dat we ‘thuis allemaal gezellig rond de tafel zitten’. Niets van aan dus.



Frans is ‘intussen al meer dan 3 weken weg bij Wendy. Plots stond hij van de één op de andere dag op straat. “Met niets en dat na 12 jaar alles te hebben gedaan uit liefde voor haar ( feitelijk samenwonend). Ik ben helemaal nooit van plan geweest om haar in de steek te laten in tegendeel het was altijd mijn steun en toeverlaat in goede en kwade dagen. Helaas is iemand tussen ons komen te staan die van in het begin tegen mij was”, een sneer in de richting van Dylan.