.
News Image

Boycode pakt hun koffers

Boycode naar China.


Op dit ogenblik zit Boycode inhet mooie Ierland. Dat is nog maar het begin van het grote avontuur want volgende week zal Boycode zal onze driekleur gaan vertegenwoordigen in China. Het succes van de Belgische Boyband Boycode blijft zienderogen groeien, en dat ging ook buiten de grenzen niet onopgemerkt voorbij. Donderdag zijn de vier gasten van Boycode vertrokken voor een trip met een korte tussenstop in Ierland. Daar zullen de gasten optreden in Belfast en vervolgens in het uitverkochte Olympia Theatre in Dublin. Zondag 1 november zijn de Boycoders vervolgens 1 dag in Belgie, om maandag 2 november koers te zetten richting Shanghai.



In China zullen de 4 vrienden een bijzonder druk programma voorgeschoteld krijgen. Zo zijn ze headliner op een aantal grote festivals en zullen ze te gast zijn in tal van nationale en internationale TV shows. Tijdens de 10 daagse tour door China zullen de jongens 13 concerten afwerken en tal van TV en radio shows. Belgie zal vertegenwoordigd worden volgens de gekende Boycode manier met veel flair, spontaniteit, vreugde en professionalisme.



Maandag 2 november zullen de Boycode gasten omstreeks 11.30u aankomen op de luchthaven van Zaventem te Brussel waar ze eerst tijd zullen nemen voor de fans die hun komen uitzwaaien. Het is bijzonder frappant hoe hecht en puur de Boycode familie is en dit zal ook blijken. De Decoders zijn dan ook razendtrots op hun Boycode en Boycode zal zijn uiterste best doen om de verwachtingen in te lossen. Maar, Belgie is en blijft onze basis, onze Decoders zullen we nooit in de steek laten aldus de 4.



De terugkomst staat gepland voor 11 november, omstreeks 01.30u zullen de gasten terug aankomen in Belgie.


Bio van Boycode

Meer Over:

Boycode