.
News Image

Boycode start nieuwe tour door de UK

Lennert, Gregory, Timmy en Mattias​ pakken hun koffers.


Twee jaar geleden werd de groep Boycode opgericht en sinds de dag van oprichting stonden de jongens : Lennert, Gregory, Timmy en Mattias al op podia in China met Tv shows die een 200 miljoen kijkers hadden, maar ook bvb in het voorprogramma van de Ierse groep Taken. In de VS werkte de groep samen met Amerikaanse producers en werd de opname van een videoclip gerealiseerd.



Na de vele shows in België voor onder andere Ketnet en Disney alsook Anne tv, is het tijd voor de groep om een nieuwe weg in te slaan. Onder impuls van een nieuw managementteam gaat Boycode met een totaal nieuw imago en nieuwe sound voor de dag komen. Door deze veranderingen hoopt de groep een breder publiek aan te spreken. Het lijkt erop dat dit Boycode vleugels heeft gegeven.



Op zaterdag 24 september staat dit populaire viertal op de Tina dagen in Nederland en de dag nadien vertrekken ze voor een groot opgezette Tour in de UK om shows te verzorgen voor een 35 tal scholen in 21 dagen. Om het in een Engelse term te zeggen, No worries about Brexit, Boycode is on the way to UK.



Zeker een aanrader om deze enthousiaste, populaire band van nabij te volgen die binnenkort met een totaal nieuwe single op de markt komt. Deze zal ons inziens zeker niet ongemerkt voorbij gaan! Het zou voor het viertal wel eens een schot in de roos kunnen zijn!



Alle dagen zijn de avonturen van de jongens voor en achter de schermen te volgen op de social media van Boycode.


Bio van Boycode

Meer Over:

Boycode