.
Boris Devis uit Stukken Van Mensen
vrijdag 1 september 2023

Boris Devis: “Ik wil mezelf testen” 

Hij wil zichzelf bewijzen 

1/9 11:20

Voor veel mensen is Boris Devis een onbekende naam. Toch doet hij mee aan ‘Celebrity Masterchef’. Daarin halen bekende Vlamingen alles uit de kast om de juryleden te overtuigen van hun kookkunsten.

Boris is een expert in ‘Stukken Van Mensen’ en hij is een grote fan van de wereldkeuken. Het is nog maar de vraag of hij dat zelf ook op zijn bord krijgt getoverd.

“Ik wilde mezelf eens testen. Vroeger kookte ik veel, maar daar ben ik mee gestopt door de drukte van mijn privé en professioneel leven. MasterChef is nu de kans om te testen of ik het koken nog niet verleerd ben”, klinkt het in Story.

Eten is een grote passie van Boris. Ook op vakantie kan hij het enorm appreciëren om lokale gerechten te proeven.

“Gerechten zijn dan ook de herinneringen die je het langst onthoudt. Als ik nu denk aan een vissoep in Ijsland, dan kan ik die smaak, die geur, die mensen terugbrengen. Daarnaast is het ook gemakkelijk om in contact te komen met het lekkerste wat de wereld te bieden heeft. Ik kan geen potje gaan tennissen tegen de beste ter wereld, maar ik kan wel een hapje gaan eten bij de chefs van het hoogste niveau.”

Bio van Boris Devis

Meer Over:

Boris Devis