.
News Image

Boer Zkt Vrouw: Jan en Romina in quarantaine

Beiden zijn ziek geworden.


Dikke pech voor Jan en Romina uit Boer Zkt Vrouw. De twee zijn voor een periode van drie weken in quarantaine moeten gaan, dat schrijft het weekblad Tv Familie deze week.



Jan en Romina leerden elkaar in 'Boer Zkt Vrouw' kennen. De twee werden zelfs zo verliefd dat Jan besloot om Australië te verlaten en terug naar ons land te komen. Momenteel werkt Jan als melkboer, Romina is laborante.

Al zijn we op aanraden van de dokter wel drie weken in quarantaine moeten gaan. Jan en ik waren ziek geworden. Het waren typische corona-symptonen. Dat was heel beangstigend, dat zeker... En omdat er toen te weinig tests beschikbaar waren, weten we niet of we het virus gehad hebben. Misschien wel, misschien niet. Maar geen paniek, we voelen ons weer goed, vertelt Romina in Tv Familie.



Voor de twee was dat een fantastische periode. Omdat het mooi weer was, konden Jan en Romina hun tuin onder handen nemen. Wij voelen ons de koning te rijk in ons boerderijtje. We zijn nog wat aan het renoveren, met het oog op een eventuele verkoop later. Want we zijn op zoek naar een grotere boerderijk, klinkt het.