.
Cast Allemaal Familie met Nathalie Meskens, Bill Barberis, Tom Audenaert, Steve Geerts, Wouter Hendrickx, Inge Paulussen, Bob De Moor, Michaël Pas en Els Olaerts
zondag 12 mei 2024

Bob De Moor: “Het is nu compleet anders”

Het ging veel trager

De naam Bob De Moor doet misschien niet bij iedereen een belletje rinkelen, toch behoort de acteur al bijna 55 jaar tot de crème de la crème van de Vlaamse acteursgilde.

Toch hoeft al die aandacht voor de acteur niet en blijft hij liever in de schaduw staan. Maar eenmaal hij in zijn rol kruipt, dan geeft hij het beste van zichzelf.

Bob is een echte Gentenaar en heeft nog altijd een band met de stad. Dat vertelt hij zelf in Primo. “Ik heb nog altijd een heel warm hart voor mijn stad. Ze is natuurlijk veranderd, dat kan niet anders. Als iets gerestaureerd wordt, betekent dat waardering voor het erfgoed. Soms vind ik dat jammer omdat de authenticiteit verloren gaat. De tand des tijds is dan een beetje weg, maar mijn stad is en blijft de mooiste.”

Mensen die Bob dan toch kennen als acteur, kennen hem misschien uit de reeks ‘De Paradijsvogels’. Dat was een heel mooie tijd als we de acteur mogen geloven.

“Ik speelde daarin Zeentje en herinner me dat ik superblij was met die eerste belangrijke tv-rol. Daarvoor had ik enkel meegewerkt aan de jeugdserie 'Tim'. In 'De Paradijsvogels' stond ik op de set met kleppers als Jef Burm en Ward De Ravet. Ik zag die mannen graag bezig, ze hebben me veel geleerd. Het was een prettige tijd, maar veel details weet ik daar niet meer over. De opnames gingen wel een stuk trager, er was meer tijd. Nu is dat compleet anders, er wordt een stuk efficiënter gewerkt.”

Bio van Bob De Moor

Meer Over:

Bob De Moor