.
News Image

BlitZ trakteert scholen op een feestje

BlitZ doet weer een leuke actie voor Vlaamse scholen. 


Het einde van het schooljaar nadert met rasse schreden. Om dat te vieren trakteert het Vlaamse kidspopduo BlitZ de zotste basisschool van Vlaanderen met een gratis feestje op school! Waarom? Gewoon, omdat ze dit verdienen! Scholen die kans willen maken op een te gek BlitZ feestje mét DJ én optreden hoeven zich enkel maar te registreren via www.blitzonline.be/scholen en een eigen zotte versie maken van het nieuwe BlitZ nummer 'Rititi Tarata'.



Vergeet de Swish Swish’s of Skibidi’s, deze opmerkelijke nieuwe single 'Rititi Tarata' kan wel eens dé nieuwe danshype worden. Pieterjan en Jens, die al meer dan 10 jaar BlitZ vormen, zijn blij om voor het 3de jaar op rij een leuke scholen actie te lanceren. ,,Met deze scholen acties willen we het belang van bewegen in de kijker zetten en natuurlijk ook een toffe afsluiter van het schooljaar bieden, aldus BlitZ. Scholen die zich willen wagen aan deze nieuwe dansmove moet zich niet per se aan de dansschool inschrijven. De Rititi Tarata is een heel eenvoudige dans. In de videoclip van het nummer duikt het Rititi virus overal op en leidt tot hilarische situaties met dansende voorbijgangers. In de clip doen Pieterjan en Jens ook letterlijk alles om de mensen aan het dansen te krijgen.



De winnende school mag alvast een feestje om nooit te vergeten verwachten op hun school. ,,Als leukeextra komt Radio Kadee ook mee naar de winnende school om er live radio te maken!'' aldus Pieterjan en Jens.


Bio van Blitz

Meer Over:

Blitz