.
Bruno Vanden Broucke, Ruth Beeckmans, Matteo Simoni
maandag 6 september 2021

Binnenkort tweede kindje voor Matteo Simoni?

"Ik vind niet dat ik een andere mens ben geworden."

Matteo Simoni geniet van het vaderschap, al ontkent de acteur dat hij een ander mens geworden is zijn de geboorte van dochtertje Giulia.

“Mensen zeggen nogal snel: wanneer je een kind krijgt, word je een ander mens. Ik vind niet dat ik een andere mens ben geworden”, onthult de acteur in Het Belang van Limburg. “Er komen gewoon puzzelstukjes bij in de grote puzzel die er al lag.”

“Ik ben nog altijd Matteo met dezelfde goesting, waarden en ambities. Er zijn wel dingen bijgekomen, zoals verantwoordelijkheid en liefde voor een gezin. Het pallet van mijn leven is alleen groter geworden”, klinkt het trots bij Matteo Simoni in het dagblad.

Het vaderschap hoeft zijn carrière ook niet in de weg te staan. Komt die grote rol in een buitenlandse productie er ooit, dan kan daar altijd een mouw aan gepast worden, meent de 34-jarige acteur.

“Is die rol de moeite is, zal Loredana zeggen dat ik die moet doen. En als zij kansen krijgt, moet ook zij ervoor gaan. We regelen dat wel. We hebben nog maar één kindje. Wanneer de tweede komt, is nog niet beslist. Daar hebben we goede gesprekken over”, knipoogt Matteo Simoni in Het Belang van Limburg.