.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
zondag 12 september 2021

Binnenkort nieuwe afleveringen van The Sky is the Limit

Ook Harry en Olga zullen opnieuw van de partij zijn.

In 2023 kunnen we op Play4 terug kijken naar ‘The Sky is the Limit: All-stars editie’. Daarin zien we Harry Schurmans en Olga Zelenko ook terug verschijnen. Maar een kijkje in hun woning, dat krijgen we dit keer niet meer te zien. “Ons huis houden we dit keer privé, maar er wordt wel gefilmd in onze tuin en we tonen onze projecten zoals hotels die we inrichten”, vertelt Harry aan Story.

Televisiekijkend Vlaanderen kreeg in de vorige seizoen vooral de indruk dat Harry en Olga veel gingen feesten en weinig werkten. Daar brengen ze nu verandering in, en tonen dit keer de andere kant. “Dat is ook meteen één van de redenen waarom we opnieuw meedoen. En ik moet ook toegeven dat de naamsbekendheid mooi is meegenomen.” Het programma opende voor het ondernemende koppel heel wat deuren en het ijs is snel gebroken wanneer ze ergens voor de eerste maal komen.

Voor het koppel verandert er niet zoveel tegenover de eerste seizoenen van ‘The Sky is the Limit’. Hun jobs zijn hetzelfde, alleen zijn ze wat jaartjes ouder en ook wijzer. “Harry en ik waren nog niet zolang samen. Ik ben nu veel volwassener. Ik werkte toen nog in Nederland, maar omdat pendelen omslachtig was, ben ik bij Harry gaan werken. Ik heb een job met veel verantwoordelijkheid. Ik bezoek gebouwen, praat met architecten, … En ik sta ook in voor de website”, legt Olga uit.

Het koppel heeft hun handen zo te zien meer dan vol.

Download onze app voor iOS of Android