.
Vera Dijkstra uit Big Brother
donderdag 27 januari 2022

Big Brother moet derde overlijden melden

Het gaat er hard aan toe in Big Brother.

Het was geen leuke woensdagavond voor Vera Dijkstra. Big Brother moest haar melden dat haar grootvader overleden was.

Na het overlijden van de vader van Kitty had Big Brother ook Hanne al moeten melden dat de moeder van een vriendin overleden was. Dat laatste bleef onder de radar omdat Hanne dat nieuws niet met de andere bewoners deelde.

Nadat alle 13 bewoners moesten gaan nomineren, werd Vera terug naar de dagboekkamer geroepen. Zij vroeg zich meteen af wat daar de reden voor kon zijn. In de dagboekkamer kreeg de jongedame te horen dat de grootvader van Vera overleden was. De man woonde in de Dominicaanse Republiek en was 76 jaar. Vera had het nieuws niet zien aankomen.

“Ik had het gewoon niet verwacht. Ik baal gewoon dat ik niet met hem heb kunnen praten, ik wist niet eens dat hij ziek was. Het komt gewoon vanuit het niets binnen. Ik dacht dat hij topfit was, kom ik hieruit en hij is weg, dat is gewoon raar”, snikte Vera.

“Hij wist zelfs niet dat ik mee ging doen en dan ga ik als ik hieruit kom allerlei Facebookberichtjes van hem krijgen, want dat deed hij wel. Ik baal hier zo van.”

Big Brother gaf Vera de kans om even uit te huilen in de armen van haar liefje Dimitri. Blijkbaar werd bij de opa van Vera twee weken geleden longkanker vastgesteld, het is dus snel gegaan. Wij wensen Vera en haar familie sterkte in deze moeilijke tijden.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Vera Dijkstra