.
News Image

Beste Kijkers herenigt Marcske en Kampioenen-baby

Een uniek moment.
De achtjarige Luna Maryns uit Gent is geboren om op tv te komen. Letterlijk, want in 2009 was zij degene die gedoopt werd als Paulien Vertongen, de dochter van Bieke (An Swartenbroekx) en Marcske (Herman Verbruggen) in F.C. De Kampioenen.

Op woensdag 18 november 2015 ziet ze voor het eerst in meer dan zes jaar haar televisiepapa van toen terug in Beste Kijkers, waar Herman Verbruggen voor de gelegenheid een team vormt met Sven De Ridder.

Tine Embrechts krijgt het gezelschap van kersvers K3-manager Kristel Verbeke. Ze blikt samen met Nathalie Meskens en haar kijkvrienden nog eens terug op het fenomenale succes van ‘K3 Zoekt K3’. Maar ze kijkt ook vooruit: naar de aankomende afscheidstournee en haar nieuwe functie.

In de gloednieuwe finale speelt Nathalie Meskens elke week heel snel en in één keer een groot aantal tv-programma’s van vroeger en nu na, telkens aan de zijde van een gastacteur. Deze week komt Jacques Vermeire langs. En uiteraard passeren ook een aantal van zijn iconische rollen de revue.

Jacques Vermeire eist elders in de show trouwens nog een keer opvallend de aandacht op. Kijker Benoit Van Landeghem had op de digitale zender Animal Planet immers een lookalike van de acteur gespot in een documentaire over een eilandengroep in de Stille Oceaan…

Beste Kijkers, woensdag 18 november om 21.10 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android