.
News Image

Benefiet Fashion For A Cause kent succesvolle eerste editie!

Donderdag had in het Felix Pakhuis te Antwerpen de eerste editie van ‘Fashion For A Cause’ plaats, een benefiet modeshow voor het goede doel: Bring A Smile vzw met zowel op als naast de catwalk heel wat bekend volk..


Donderdag had in het Felix Pakhuis te Antwerpen de eerste editie van ‘Fashion For A Cause’ plaats, een benefiet modeshow voor het goede doel: Bring A Smile vzw. Op de catwalk liepen naast medeorganisatrice Kim van Oncen zelf ook bekende modellen zoals een Claudia Scheelen, Zoé van Gastel, Elisa Guarraci en Anouk Matton. Uiteraard steunde ook Niels de Jonck zijn vriendin Kim én zette hij ook zijn beste beentje tijdens de show die gepresenteerd werd door ex-Miss België, Ellen Petri. Naast de catwalk ook heel wat volk waaronder ook BV's als Véronique de Kock (met haar zoontje Sébastien), Sonja Kimpen, Ann Van Elsen, Seppe de Rooij, Emma Lauwers, Laura Tesoro, Nasrien Cnops en Michelle Geudens die de organisatie een warm hart toedragen.



Naast de verschillende modemerken die voorgesteld werden op de catwalk, werd de modeshow ook opgeluisterd door onder andere een live optreden door Kato Callebaut, de runner-up van Idool 2011. Na de show konden alle aanwezigen nog gaan shoppen om het goede doel te steunen en dat werd naar hartelust massl ook gedaan.



Onder het motto Omdat elk kind een mooie lach verdient... is ‘Bring a Smile’ een vzw die opgericht werd door de 2 vriendinnen Kim Van Oncen en Sophie van Den Bergh (auteur van ‘Alleen haar zusje kan haar redden’, een initiatief om kinderen in nood te helpen. Meerdere keren per jaar organiseren ze zo een BAS-dag in ziekenhuizen of instellingen waarbij een aantal BV’s heel wat amuserende artikelen naar de kinderen brengt om hen een brede ‘smile’ te bezorgen en hen zo een boost te geven om de strijd tegen hun ziekte verder aan te gaan. ‘Bring a Smile’ ondersteunt verder ook tehuizen door de wensenlijsten van de kinderen op te vragen waardoor ze ondanks de budgettaire tekorten van de tehuizen toch de dromen van de kinderen kunnen vervullen. Ook vVoor kinderen die een heel speciale behandeling nodig hebben, doen ze extra inspanningen. Elk jaar vervullen ze de unieke droom van een kind dat een speciale behandeling nodig heeft.



Meer info op www.bringasmile.be