.
Belinda Voorspoels
vrijdag 26 mei 2023

Belinda Voorspoels: ‘Ik geef me niet zo snel bloot” 

Ze weet goed wat ze wil 

Terwijl de ene kiest voor een leven als single, heeft de ander toch liever een relatie met iemand waarmee hij of zij zijn of haar leven kan delen. Ook Belinda Voorspoels voelt zich gelukkiger met een partner aan haar zijde.

“Tussen mijn 15 en 27 heb ik drie lange relaties gehad. Als ik iemand tegenkwam en ik voelde mij goed bij die persoon, nam ik dat altijd heel serieus. Ik ben niet het type dat graag fladdert. Maar na die laatste breuk heb ik me gefocust op mijn carrière”, vertelt Belinda in Story.

Belinda ging nooit hopeloos op zoek naar een partner maar liet alles aan het lot over. Zich afsluiten van de liefde deed ze nooit, maar ze stond er wel voor open om iemand toe te laten in haar leven.

“Ik word niet zo snel verliefd. Ik geef me niet bloot aan de eerste de beste. Puur qua uiterlijk is er geen rode draad; maar ik val vooral op mannen die ruimdenkend en onbaatzuchtig zijn en met wie ik goed kan babbelen. Ook een gevoel voor humor is belangrijk en hij mag teder en zacht zijn.”

Voor Belinda mag haar man zijn zoals een moelleux: ruw en stoer vanbuiten, zacht vanbinnen. Een beetje zoals zijzelf. “Blijkbaar denken velen dat ik een harde tante ben, want ik kom nogal fel en stoer over. Sommigen vinden me zelfs intimiderend. Ik ben zeker niet op mijn mond gevallen, maar ik val echt wel op zachtere types.”

Bio van Belinda Voorspoels Mercedes